UNDERSØKELSE AV STEDET VI BOR PÅ

LAY - LINES I OMRÅDET

For flere år siden, ble det sagt til meg i en clairvoyance av vår Broder Johannes, at her hvor jeg bor går det en Lay - Line (meridian), det er en del av det gamle Atlantis...........
Denne linjen går herfra til Sør - England og videre oppover til Jotunheimen..........

Den gangen sa han at vi vil komme til å danne en gruppe som vil utforske litt rundt dette........., og nå er tiden inne.

Jeg har for noen få måneder siden, fått et nytt bekjentskap, og det er Gunvor Smith, som er leder i Antroposofisk Selskap her i Stavanger, og hun har samme interesse som meg, nemlig å utforske gamle helligsteder i området. Hun vet mere om disse stedene enn meg foreløpig, men hun vil være med på dette.
Derfor vil jeg sette av litt tid til dette i programmet til Esoterisk Forum for neste semester, som jeg nå holder på å utarbeide.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

21.03 | 14:53

Hei! Jeg lurer også på hvorfor bare denne minnesteinen er bevart? Hvem var hun og hva døde hun av? Var der å så den i dag, og ble veldig "nysgjerrig".

...
27.09 | 10:48

...
27.09 | 10:47

Jeg liker hvordan det liksomer er sånn liksom sånn kult jo.

...
21.08 | 00:22

Kære Arnhild. Kim fortalte du har samlet en del om Opstignings symptomer. Jeg kan desværre ikke finde det,på din flotte interessante hjemmeside 👍
KH Lis KEIS

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE