PROGRAM HØST 2020

 

SELVE PROGRAMMET FINNER DU MÅNEDSVIS UNDER DENNE HOVEDSIDE,

SE UNDER PROGRAM HØST 2020 I KOLONNEN TIL VENSTRE.

 

 

Vi lever i en spennende, men ikke minst krevende tid tid, hvor mye vil forandres.
Vi mottar som menneskehet en masse nye, sterke energier fra universet, og disse energiene inneholder lyskodene for Den Nye Tid og vil endre de planetariske frekvensene til høyere nivåer av bevissthet.

Vi har gått inn i et nytt paradigme, og vi trenger kunnskaper om dette for å kunne ta de nye verktøyene i bruk. Mye av dette får vi fra KRYON, men også fra de kontaktene vi har på de indre plan.

Mange nye engle-typer har kommet inn, f.eks SYNTESE-ENGLENE, og vi tilstreber å få et tettere samarbeid mellom menneske-evolusjonen og engle/deva evolusjonen.

Det blir viktig for oss å være i flow, selv om det til tider er enormt krevende og veldig intenst, og våre fysiske kropper skal også tilpasse seg de nye energiene, og det er ofte smertefullt. Den fysiske kroppen må oppgradere sin DNA for å komme i balanse med de nye lys-kodene. Men vi får ikke mere å bale med enn det våre samarbeidspartnere på de indre plan vet at vi kan klare.

Menneskeheten har aldri før vært igjennom slike enorme endringer.

Det som er viktig i denne tiden, er at vi jobber i grupper, og i en gruppe-meditasjon kan vi få til så mye mer enn vi kan klare alene, og vi kan gi vår hjelp til planeten ved å være kanaler for energiene som vi påkaller. Individuelt vil du også få hjelp til å rense ut og du vil motta healing. 

FOR KONTAKT:
ARNHILD YALENA ROB
LOMVIVEIEN 26
4048 HAFRSFJORD
e-mail: arnhildrob@gmail.com

Mobil: 93486729

 

 

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Lis Keis | Svar 21.08.2018 00:22

Kære Arnhild. Kim fortalte du har samlet en del om Opstignings symptomer. Jeg kan desværre ikke finde det,på din flotte interessante hjemmeside 👍
KH Lis KEIS

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

24.11 | 00:36

Ønsker kontakt, bor i en av disse punktene.

...
02.04 | 23:27

Veldig interessant.Vil gjerne vite mer

...
11.03 | 09:33

Fantastisk, akkurat det jeg trengte å lese om. Tusen takk

...
27.02 | 13:52

Hei, så utrolig spennende å lese dette. Jeg har lett etter mer informasjon om energisteder i Norge -og dette er akkurat det jeg ønsker å utforske og lære mer om

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE